Fietsen

Een e-bike?

Wil je graag met de fiets naar het werk gaan zonder uitgeput aan te komen? Of zou je graag een daguitstapje maken zonder al die kilometers zelf te moeten trappen? Dan is de elektrische fiets iets voor jou! Je trapt wel nog zelf maar je krijgt daarbij een extra zetje in de rug in de vorm van elektrische ondersteuning.

Een elektrische fiets is gezond, maar ook voordelig. Steeds meer mensen laten af en toe de auto staan en kiezen voor de e-bike. De voordelen zijn eindeloos. Denk maar aan de tijd die je bespaart omdat je geen parkeerplaats moet zoeken in de stad.

fietsenwinkel dentergem

Shop je e-bike bij Fietsen Andy!

E-bikes vergelijken is niet zo eenvoudig. Kies je voor een fiets met een ondersteuning tot 25 km/h of ga je voor het snelste model dat tot 45 km/h uur gaat? Daarnaast is er nog keuze tussen verschillende motoren, batterijen, materialen,…

Wij volgen de laatste trends op de voet. We zijn goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt op de markt en staan u graag bij met professioneel advies. We denken graag met u mee zodat we het ideale antwoord kunnen bieden op uw vraag.

Fietsen Andy Dentergem

Welke merken bieden wij aan?

In ons aanbod vind je e-bikes van onderstaande merken:

Een mountainbike?

Wijk jij graag af van het geasfalteerde pad? Ga jij graag heerlijk door de modder gaan cruisen? Dan is een mountainbike iets voor jou!

Een degelijke mountainbike garandeert een veel betere vering, brede banden voor extra grip en een heel stevig kader. Tussen de mountainbikes onderling zijn er nog veel verschillen. Het is belangrijk dat je de fiets kiest die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Mountainbike

Shop je mountainbike bij Fietsen Andy!

Wie graag het avontuur opzoekt en niet bang is zijn of haar broek vuil te maken, kan zeker bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod aan mountainbikes waardoor iedereen de juiste fiets vindt. We hebben mountainbikes in verschillende prijsklassen en modellen, rekening houdend met de maat van jouw lichaam en je rijstijl.

Er bestaan verschillende mountainbikes voor op verschillende soorten terrein! Bij ons krijg je professioneel advies bij aankoop en als je fiets hersteld moet worden kan je ook bij ons terecht.

Fietsen Andy Dentergem Montain Bike

Welke merken bieden wij aan?

In ons aanbod vind je mountainbikes van onderstaande merken:

Een stadsfiets?

Een goede stadsfiets brengt je overal: naar school, naar kantoor of naar de winkel. Vergeet files en eindeloos zoeken naar een parkeerplaats. Steeds meer mensen kiezen om zich te verplaatsen met de fiets. Ze zijn buiten, krijgen beweging en het is ook nog eens supervoordelig.

Om je veilig in het stadsverkeer te begeven moet je fiets goede remmen hebben. Een doorsnee stadsfiets heeft rond de 7 tot 27 versnellingen, wat ideaal is als je een brug op moet of tegenwind fietst. Nog even controleren of beide lichten goed werken, fietstassen of fietsmandje erbij en je bent klaar om boodschappen te gaan doen!

Fietsen Andy Dentergem Stadsfietsen

Shop je stadsfiets bij Fietsen Andy!

De juiste fiets bij de juiste persoon is heel belangrijk. Fietsen Andy gaat samen met jou op zoek naar het ideale model. Er zijn fietsen voor ieders budget en naar ieder zijn smaak.

Na aankoop van de fiets kan je uiteraard altijd bij ons terecht voor alle herstellingen. Andy gaat elk jaar op bijscholing zodat hij op de hoogte is van alle nieuwigheden in de markt.

Heb je nog een fietstas of een helm nodig? Ben je nog niet goed zichtbaar in het verkeer? Dan kan je dit meteen in orde brengen in onze winkel.

Fietsen Andy Dentergem

Welke merken bieden wij aan?

In ons aanbod vind je stadsfietsen van onderstaande merken:

Een koersfiets?

Ook de koersmicrobe te pakken? Wielersport is al heel lang heel populair in ons land en steeds meer mensen gaan overstag. Met je koersfiets op pad gaan in je vrije tijd en prachtige landschappen passeren in de buitenlucht, wat wil je nog meer?

Er zijn verschillende soorten koersfietsen. Wil je recreatief af en toe een ritje maken of wil je een mooie tijd neerzetten? Wil je een lichte fiets met een frame van carbon? Of ga je toch iets zwaarder? Voor koersfietsen is uiteraard de juiste maat extra belangrijk. Geen nood, koersfietsen zijn onze specialiteit!

Shop je koersfiets bij Fietsen Andy!

Koersfietsen zijn onze specialiteit! Andy heeft zelf tien jaar aan wielrennen gedaan. Later was hij actief in het veldrijden en als mecanicien. Heel wat cyclocrossers komen langs om hun tuben te lijmen want dit is echt een kunst apart. Zowel mensen die kiezen voor langdurige tochten (endurance koersfiets) als mensen die vooral voor de snelheid gaan (racemodel) vinden bij ons hun goesting.

Voor alle vragen rond je ideale koersfiets ben je bij ons aan het juiste adres. Andy staat je met plezier te woord en maakt je wegwijs in het uitgebreide aanbod. Hiervoor put hij uit meer dan 30 jaar ervaring en een diepgewortelde passie voor wielrennen.

fietsen andy dentergem

Welke merken bieden wij aan?

In ons aanbod vind je koersfietsen van onderstaande merken:

Een kinderfiets?

Buiten spelen met de fiets, het is en blijft een superleuke activiteit voor onze kinderen. Fleurige meisjesfietsen of stoere jongensfietsen, met steunwieltjes voor de kleinsten of zonder voor zij die het al aandurven,… Ieder kind vindt hier de fiets van zijn of haar dromen, daar zijn we zeker van.

Kinderfietsen

Shop je kinderfiets bij Fietsen Andy!

Op zoek naar een cadeau voor je kleine spruit? Fietsen Andy staat u graag bij in de keuze van de gepaste kinderfiets. Het is belangrijk het juiste kader te kiezen, in functie van het comfort van uw kind. Andy denkt met u mee zodat uw kind straks talloze uren plezier aan de fiets beleeft.

Welke merken bieden wij aan?

In ons aanbod vind je kinderfietsen van onderstaande merken:

'Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen of klik op de knop hiernaast.